Suomen Bioenergia on Turkulainen, Liedon Tuulissuolla, hake/puumurskan myyntiin ja energian tuotantoon erikoistunut yritys. Toimintamme on käynnistynyt syksyllä 2007.


Oma palvelukonseptimme on asiakkaiden keskuudessa otettu vastaan hyvin. Olemme tällä hetkellä kiinnostuneita kaikista kiinteistä polttokelpoisista biopolttoaineista.


Tavoitteenamme on tehostaa ja markkinoida biopolttoaineiden käyttöä, sekä kehittää biolämmöntuotantoketjua raaka-aineiden keruusta kiinteiden polttoaineiden valmistukseen sekä edelleen loppuasiakkaiden lämpöenergiaksi. Toisin sanoen, tavoitteena on rakentaa tuotantoketju, missä raaka-ainetonnit/-kuutiot jalostuvat Mwh:ksi yrityksemme tuotantoketjussa. Lisäksi tavoitteena luoda palveluita joiden kautta myös  pienetkin, usein huonosti hyödynnetyt, puutavaraerät saadaan kerättyä ja ohjattua meitä kaikkia hyödyttävään energiatuotantoon.

Suomen Bioenergia

Toimitamme biopolttoaineita useille kunnallisille ja yksityisille energialaitoksille, Olemme itse energiantuottajana ja toimitamme energiaa alueellisen kaukolämpöverkon kautta asiakkaillemme.


Asiakasrajapintamme kattaa yhteistyössä muiden bio-, ympäristö- ja energia-alan toimijoiden kanssa lähes koko Suomen.

Toimimme tällä hetkellä 8 ahkeran henkilön voimin. Päämarkkina-alueemme on Länsi- ja Etelä-Suomessa.


Haluamme luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita nopealla ja joustavalla palvelulla täydennettynä.

 

HP Heat Oy on ostanut Suomen Bioenergia Oy:n 1.12.2016 alkaen. 


Suomen BioEnergia, Luumäentie 10, 21420 LIETO, Puh. 050 574 1403

päivystyspuhelin 045 111 4262


 

Yritys
Tuotteet/Palveluttuotteet.html
Yhteysyhteys.html
Etusivuetusivu.html